Fennica Gehrman

Fennica Gehrman on johtava suomalainen musiikkikustantamo ja ruotsalaisen Gehrmans Musikförlag Ab:n tytäryritys. Kustannusluettelomme kattaa mm. Edition Fazerin, Warner/Chappell Music Finlandin ja Edition Loven taidemusiikin katalogit, ja solmimme aktiivisesti myös uusia kustannussopimuksia.

Valikoimastamme löytyy suomalaista ja virolaista taidemusiikkia Tulindbergistä ja Sibeliuksesta aina Einojuhani Rautavaaraan, Kalevi Ahoon ja Veljo Tormisiin asti. Julkaisemme myös kuoromusiikkia, laulukokoelmia ja Colourstrings-metodiin liittyvää pedagogista materiaalia. Nuottejamme voi ostaa Kirjavälityksen ylläpitämästä verkkokaupasta, ja niitä voi myös tilata musiikkiliikkeiden, mm. Ostinaton tai F-Musiikin kautta. Orkesteriteoksemme ovat pääosin vuokrattavissa.

Englanninkieliseltä sivustoltamme löydät mm. seuraavia kokonaisuuksia:


Avaussivullamme (Home) näkyy uusimmat nuottijulkaisumme. Siellä kerrotaan myös ajankohtaisista esityksistä ja tapahtumista. Esityskalenterista voit seurata missä kustantamaamme musiikkia esitetään.

About us -sivuilla on tarkemmat yhteystietomme, tietoa satavuotisista juuristamme sekä lista edustajistamme ulkomailla.

Composers-sivuilla esitellään kustantamiamme säveltäjiä. Siellä voi kuunnella ääninäytteitä, selata teoslistauksia sekä tutustua partituureihin.

Sheet music -osastolla esitellään viimeisimmät nuottijulkaisut sekä tiedot jälleenmyyjistämme eri maissa. Sieltä pääset myös katsomaan, mitä Colourstrings-vihkoja olemme julkaisseet. Esittelyteksteissä olevat Buy now -linkit johtavat verkkokauppaamme.

Hire materials
-osaston hakutoiminnolla voit etsiä vuokrateoksia (ensemble- ja orkesteriteokset). Teokset, joiden esittämiseen tarvitaan enemmän kuin 5 soittajaa, ovat yleensä vuokrattavissa – sitä pienemmille kokoonpanoille kirjoitetut  teokset ovat myynnissä verkkokaupassamme. Poikkeuksiakin tosin on: kuoronuotit ovat pääosin myyntimateriaalia, ja myymme myös joidenkin orkesteriteosten stemmoja ja partituureja.

Highlights-sivulta voit ladata uusimman englanninkielisen tiedotuslehtemme, lukea lehdissä aiemmin julkaistuja artikkeleita sekä etsiä lisämateriaalia viimeisimmän lehden aiheista.

Tervetuloa kotisivuillemme!