Fennica Gehrman

Fennica Gehrman on johtava suomalainen musiikkikustantamo ja ruotsalaisen Gehrmans Musikförlag Ab:n tytäryritys. Kustannusluettelomme kattaa mm. Edition Fazerin, Warner/Chappell Music Finlandin ja Edition Loven taidemusiikin katalogit, ja solmimme aktiivisesti myös uusia kustannussopimuksia.

Valikoimastamme löytyy suomalaista ja virolaista taidemusiikkia Tulindbergistä ja Sibeliuksesta aina Einojuhani Rautavaaraan, Kalevi Ahoon ja Lotta Wennäkoskeen asti. Julkaisemme myös kuoromusiikkia, laulukokoelmia ja pedagogista materiaalia, mm. Colourstrings-metodiin liittyviä kirjoja. Nuotteja voi ostaa Kirjavälityksen ylläpitämästä verkkokaupasta, ja niitä voi myös tilata musiikkiliikkeiden, mm. Ostinaton tai F-Musiikin kautta. Verkkokaupassa on edustettuna noin 2000 nuottijulkaisua. Jos et löydä haluamaasi nuottia, ota yhteyttä meihin (tuotanto(at)fennicagehrman.fi) tai esim. Ostinatoon, josta voi tilata arkistokopioita. Orkesteriteoksemme ovat pääosin vuokrattavissa.

Englanninkieliseltä sivustoltamme löydät mm. seuraavia kokonaisuuksia:

About us -sivuilla on tarkemmat yhteystietomme, tietoa satavuotisista juuristamme sekä lista edustajistamme ulkomailla.

Web shop -linkistä pääset verkkokauppaamme, jossa on tuoteryhmittäin listattu kaikki myynnissä olevat julkaisut, myös pdf:t.

Publications-sivulla esitellään viimeisimmät nuottijulkaisut sekä tiedot jälleenmyyjistämme eri maissa. Sieltä pääset myös katsomaan, mitä Colourstrings-menetelmään liittyvää materiaalia olemme julkaisseet. Esittelyteksteissä olevat Buy now -linkit johtavat verkkokauppaan.

Composers & Works -sivuilla esitellään kustantamiamme säveltäjiä. Siellä voi kuunnella ääninäytteitä, selata teoslistauksia sekä tutustua partituureihin. Säveltäjälistaus edustaa valikoimaa niistä säveltäjistä, joiden teoksia on sekä verkkokaupassa että vuokraluettelossamme. Kaikki kustantamamme teokset ovat kuitenkin saatavissa esim. arkistokopioina.

Highlights-sivulta voit ladata uusimman englanninkielisen tiedotuslehtemme, lukea lehdissä aiemmin julkaistuja artikkeleita (Archive), kuunnella ääninäytteitä sekä etsiä lisämateriaalia viimeisimmän lehden aiheista.

Hire materials
-osaston hakutoiminnolla voit etsiä vuokrateoksia (ensemble- ja orkesteriteokset). Teokset, joiden esittämiseen tarvitaan enemmän kuin 5 soittajaa, ovat yleensä vuokrattavissa – sitä pienemmille kokoonpanoille kirjoitetut  teokset ovat myynnissä verkkokaupassamme. Poikkeuksiakin tosin on: kuoronuotit ovat pääosin myyntimateriaalia, ja myymme myös joidenkin orkesteriteosten stemmoja ja partituureja.

Tervetuloa kotisivuillemme!